Bli med på innsiden av det nye bryggeriet til E.C. Dahls

Nyheter: Seinsommeren 2016 skal det nye bryggeriet og ølkultursenteret stå klart. I denne videoen produsert av bryggeriet selv får du en kikk bak kulissene.

Ambisjonen er intet mindre enn å gjøre E.C. Dahls bryggeri til en kulturinstitusjon, i tett samarbeid med det legendariske Brooklyn Breweries.

Samarbeidet er strålende nyheter for alle som elsker Dahls og godt øl, ifølge Ringnes:

– E.C. Dahls Bryggeri skal bli en kulturinstitusjon både for Trondheim og for resten av Norge. Brooklyn Brewery har de siste årene høstet internasjonal anerkjennelse for sin evne til å brygge kvalitetsøl og for sin kreative tilnærming til bryggerifaget, heter det i en pressemelding fra tidligere i år.

Hildonen skal drive restauranten

Nye E.C. Dahls Bryggeri skal åpne dørene for øl- og matentusiaster fra hele verden. På bryggeriet vil det åpnes en restaurant som skal drives av Roar Hildonen.

– Å få anledning til å samarbeide med Brooklyn og den anerkjente bryggerimesteren Garrett Oliver er en ære, og det tilfører E.C. Dahls Bryggeri en helt ny dimensjon, sier Hildonen.

Garrett Oliver, som flere ganger har besøkt Trondheim og Norge, ser frem til å kunne bidra til bryggingen av nye ølsorter til glede for norske ølentusiaster.

Å få anledning til å samarbeide med Brooklyn og den anerkjente bryggerimesteren Garrett Oliver er en ære, og det tilfører E.C. Dahls Bryggeri en helt ny dimensjon.

– Med utgangspunkt i den unike bryggeritradisjonen til Dahls, skal vi sørge for at nye, spennende spesialølsorter kommer ut av portene til E.C. Dahls Bryggeri. Det er allerede blitt etablert en fantastisk arena for øl i Norge, og vi ser virkelig frem til å ta del i den videre utviklingen, sier Oliver.

E.C. Dahls blir det andre bryggerisamarbeidet mellom Ringneseier Carlsberg og Brooklyn.

For ett år siden åpnet et tilsvarende bryggeri i Stockholm, Nye Carnegie Bryggeri, og ga med det nytt liv til det tradisjonsrike, svenske bryggeriet Carnegie, kjent for sin Carnegie Porter-øl.

E.C. Dahls Bryggeri åpner på sensommeren 2016.