Trondheims-megler på TV-skjermen

Eiendom: Partner i Privatmegleren Trondheim Hans Christian Espenes skal hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten som har sesongpremiere i kveld på TV3

Sammen med eiendomsmegleren Karianne Amlie hjelper de folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten.

Espenes har jobbet som megler i 13 år og er nå partner i Privatmegleren Trondheim. Dette er hans tredje sesong som megler i Boligjakten.

Hjelper søskenpar

Karianne Amlie er fersk megler i Boligjakten, men har jobbet som megler i 14 år og ser på jobben sin som en livsstil. Boligjakten får hun bruk for alt hun kan om strategi for å vinne en budrunde. 

Denne sesongen hjelper meglerne blant andre et søskenpar som vil kjøpe enebolig sammen som kan romme alle barna og et par som ønsker seg et småbruk og lang vei til naboen.

Hold deg oppdatert – følg oss på Facebook

Meglerne reiser også til Bergen for å finne hus uten edderkopper, til Trømsø for å finne en enebolig med sjel og ulike steder på Østlandet for å finne de perfekte husene og leilighetene for boligkjøperne.

Karianne og Hans Christian leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert, og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring.

Meglernes mål er å hjelpe  boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene.

PS:Boligjakten har sesongpremiere onsdag 21. januar klokken 21.30.