Her ser du Trondheims heftigste pizzabaker i aksjon

Sponset sak: Pizzabakeren på Tregården restaurant har som ambisjon å lage den perfekte, italienske pizzaen.

Den knitrer og spraker i den spesialimporterte, vedfyrte pizzaovnen på Tregården restaurant på Persaunet.

Pizzachefen kan ikke tillate seg en eneste snarvei. Målet er å lage pizza på høyde med den du får i Napoli:

– Jeg starter hver dag med å lage tomatsausen. Den være fersk. Saus som lages i store mengder og lagres har jeg liten sans for. Det kjenner du raskt på smaken, sier han.

Tregården Restaurant holder åpent hele påska ( bortsett fra påskeaften) og byr på mer enn god stemning og ekte, italiensk pizza. Spesielt kjøttrettene holder høy kvalitet.

Et av flaggskipene på menyen er hvitløksspeket kalv inderfilet tilbredt i sous vide.

Magisk mørt!

Bestill bord på Tregården
IMG_4626
IMG_4624
IMG_4724

Her finner du oss:

Innholdet er produsert av MEDVIND MEDIA